Sadržaji

Stadion malih sportova, je kultno mjesto za sve Podgoričane, koji su na poseban način vezani za ovaj stadion. Rekonstrukcijom i investicijom koju je obezbijedio Glavni grad u samom srcu grada ispod brda Gorica, 2020.godine dobili smo multifunkcionalni objekat, koji ima teren za mali fudbal, teren za košarku, tribine sa oko 2.500 mjesta i ugostiteljski objekat. Košarkaški teren je dobio naziv po dugogodišnjem uspješnom igraču i treneru Budućnosti Goranu Poliju Bojaniću.
Veliki broj rekreativaca i sportista su godinama i decenijama unazad činili da ovo mjesto živi, i upravo na Stadionu malih sportova napravili prve sportske korake i krenuli na put koji je značio slavu za Podgoricu i Crnu Goru širom Evrope i širom svijeta. Ovaj moderan kompleks sa svojim sadržajem nudi mogućnosti da se na ovom mjestu rode neki budući asovi, da nastave slavnu sportsku tradiciju našeg grada.
Stadion malih sportova je mjesto na kom se mogu organizovati mnoge značajne kulturne, zabavne i druge manifestacije od značaja za Glavni grad i Crnu Goru.