Reklamni prostor

 

"Sportski objekti" d.o.o Vam nudi mogućnost da na moderan i unikatan način predstavite Vašu organizaciju, proizvode i usluge, u Sportskom centru "Morača", Gradskom stadionu i na Gradskim bazenima u Podgorici. Nudimo Vam brendiranje putem zakupa svih reklamnih prostora na unutrašnjim i vanjskim zidovima ili zakup samo pojedinih pozicija za postavljanje Vaše reklame kao i usluge reklamiranja putem LED display-a na Gradskom stadionu.
Iskoristite priliku i budite dio ambijenta svih značajnih sportskih dešavanja u našem gradu i državi. Želimo da se Vaša kompanija nađe na reklamnim prostorima u našim objektima za vrijeme održavanja svih domaćih i međunarodnih rukometnih, kosarkaških, odbojkaških utakmica kao i na svim drugim takmičenjima i manifestacijama.
Sportski centar "Morača" je već više od 30 godina nezaobilazno mjesto i epicentar najprestižnijih sportskih manifestacija u Crnoj Gori. Međutim "Morača" nije samo mjesto sportskih događaja, nego i mjesto gdje se marketinški i prodajno mogu ostvariti izuzetni rezultati. Želimo biti Vaš partner i pomoći Vam da na najbolji mogući način promovišete svoje proizvode i usluge. U prilici smo da Vam ponudimo ciljnu grupu koja Vam je potrebna, i na taj način Vam uštedimo novac i vrijeme. Sportski centar "Morača", Gradski stadion i Gradske bazene godišnje posjeti preko 200 hiljada ljudi. Takođe, u našim se objektima realizuje više od 100 sati televiziskih programa.
Ukoliko ste zainteresovani da se Vaša organizacija nađe na reklamnim prostorima Dvorane "Morača" i gradskih bazena kontaktirajte nas.